Communicatie

Roundtrip

Messaging en mobiele communicatie hebben altijd centraal gestaan in onze activiteiten. Al in 1987 ontwikkelden wij een baanbrekend communicatieproject: een Europees netwerk van IBM AS/400-systemen, waarmee het voor het eerst mogelijk was medewerkers met elkaar te laten communiceren via het nieuwe medium “e-mail”.

Ons messaging- en communicatieaanbod omvat Microsoft Exchange in alle versies, tools voor virusscanning en spampreventie, en connectiviteit voor mobiele apparaten via ActiveSync.

Sinds 1999 bieden wij onze filterdiensten aan, die uw e-mail datastroom zuiveren van spammails en virussen en alleen de door u gewenste e-mails afleveren aan uw eigen e-mail servers en dus aan uw gebruikers. Dankzij onze jarenlange ervaring en het hoge volume dat onze mail gateways dagelijks verwerken, halen wij een foutdetectiepercentage van minder dan 0,001 procent.

Sinds 2006 exploiteren we ook een e-mail- en chatinfrastructuur voor kleinere bedrijven en zelfstandigen die professionele e-mail- en chatfuncties nodig hebben, maar niet het budget hebben om een eigen serverpark te bouwen. Onze front-end servers dekken alle gangbare toegangsprotocollen (webmail, IMAP4, SSL/TLS, Outlook, ActiveSync) en worden regelmatig aangepast aan de nieuwste technologie.